Er zijn diverse aanbieders van Verzekeringen voor (langer) verblijf in het buitenland. Wat maakt nu juist Tasman Verzekeringen zo bijzonder? Allereerst bieden wij verzekeringen aan met goede voorwaarden tegen scherpe premies. Onze verzekering is speciaal afgestemd op personen die voor tal van verschillende doeleinden naar het buitenland gaan. Je stelt zelf je ideale pakket samen, afgestemd op jouw reisdoel en wensen. 

Service staat bij Tasman verzekeringen hoog in het vaandel. Wij weten hoe het is om als reiziger te zoeken tussen al die mogelijkheden en keuzes. En hoe lastig het kan zijn om je weg te vinden in de regel -en wetgeving die invloed kan hebben op je plannen voor het buitenland. Wij helpen je daar graag bij! 

Op basis van onze jarenlange en nauwe samenwerking met Travel Active, dé specialist op reisgebied, kunnen wij ons als geen ander inleven in onze klanten. Wij stellen het belang van de klant voorop en doen voor jou ons uiterste best. Door onze goede samenwerking met Allianz Global Assistance is het gelukt om onze ervaring en de wensen van onze klanten om te zetten in een gespecialiseerde reisverzekering: een verzekeringspakket met de vrijheid dit zelf samen te stellen uit losse modules, afgestemd op jouw reisdoel en wensen, met de kwaliteit van een goede en betrouwbare verzekeringsmaatschappij en de ervaring en het specialisme van Tasman Verzekeringen.

Wij zetten ons in voor een goede informatievoorziening en correcte afhandeling van zaken als het gaat om jouw verzekering. Niet alleen vóór vertrek naar het buitenland, als je misschien wilt weten of je laptop wel voldoende verzekerd is, of dat je wel of niet je ziektekostenverzekering in Nederland kunt stopzetten. Maar ook tijdens de reis als er iets gebeurd is waardoor je advies of informatie nodig hebt. Of na terugkomst in Nederland, als je dingen wilt afhandelen en misschien het een en ander nog moet declareren. En daarin zijn wij oprecht gemotiveerd. Daarom moet je bij Tasman Verzekeringen zijn voor jouw verzekeringen in het buitenland!